Autokalvot Haminassa asentaa Autolasipaja

Haluaisitko autoosi tyylikkyyttä ja lisätä samalla ajoturvallisuutta?

Autokalvot antavat ajoneuvollesi yksilöllisen ulkonäön, ja parantavat samalla ajoturvallisuutta ja auton arvoa. Laadukkailla tuotteilla autosi arvo säilyy ja jopa nousee. Kun kaipaat autokalvoja autoosi, ota meihin yhteyttä!

Ajomukavuutta

Solar Screen Panhera -autokalvot poistavat auringonenergian lämpövaikutuksesta jopa 70%. Huomaat eron matkustusmukavuutena. Auton sisätilojen viilentyessä myös ilmastoinnin käytön tarve vähenee. Säästät selvää rahaa polttoainekuluissa!

Turvallisuutta

Solar Screen Panhera -autokalvot estävät auringonhäikäisyn, eivätkä myöskään takana ajavan ajovalot häiritse. Lisäksi autossa säilytettävä omaisuus on turvassa ulkopuolisten katseilta.

Suojaa

Solar Screen Panhera -autokalvot suojaavat autosi sisätilat UVA- ja UVB säteilyltä 99 %:sti. Autosi sisäverhoilu säilyy haalistumattomana vuosia, puhumattakaan matkustajien UV-altistumisesta.

Arvokkuutta

Hyvin ja ammattitaidolla asennettu, oikeanlainen kalvo oikeassa paikassa, antaa tyylikkään lisämausteen ajoneuvosi ulkonäköön. Autokalvojen asentaminen kannattaa jättää kuitenkin ammattilaisille, jotta voit varmistua korkealuokkaisesta lopputuloksesta. Kalvoillamme on auton eliniän mittainen takuu - sen pidempään kun emme valitettavasti pysty. Kun kaipaat laadukkaita autokalvoja, ota meihin yhteyttä!

Suosittele meitä

Solar Screen