Lasinkorjaukset Haminassa tekee Autolasipaja

Lasinkorjaukset Haminassa tekee Autolasipaja. Olemme lasinkorjauksen erikoisosaajia ja toimineet alalla pitkään. 

Tuulilasien korjaukset

Rikki mennyt tuulilasi on turvallisuusriski, ja se saattaa monesti aiheuttaa katsastusasemalla hylkäämisen. Pieni särö voidaan usein korjata, mutta ajan myötä se saattaa lähteä etenemään ja muuttua korjauskelvottomaksi. Me Autolasipajalla korjaamme tuulilasit turvallisesti ja luotettavasti pitkällä kokemuksella.

Kun kivi tai nasta napsahtaa…

Toimi nopeasti! Vältä tuulilasinpesunesteen käyttöä. Etsi vauriokohta tai -kohdat ja tutki myös lasin tummat reunat. Kuivaa lasi iskemän kohdalta ja liimaa vaurion päälle vedenkestävä teippi tai suojatarra, jollaisen voit myös noutaa ilmaiseksi meiltä. Käännä lämmityslaitteen puhallus viileällä, sillä lasille ohjattu liiallinen lämpö suurentaa nopeasti vauriota. Muista, että teippi tai tarra suojaa ainoastaan lialta ja kosteudelta - se ei ole korjaustoimenpide. Pieninkin vaurio suurenee yleensä halkeamaksi. Älä siis aikaile, vaan soita meille mitä pikimmiten!

Lasivakuutus?

Autolasipaja on vakuutusyhtiöiden suosittelema tuulilaseihin erikoistunut liike. Kun tuulilasi hajoaa, tee vahinkoilmoitus ja varaa aika meille! Tavalliset lasivauriot eivät vaikuta vakuutuksen bonuksiin, joten tuulilasivakuutus kannattaa hyödyntää. Vakuutus korvaa korjaukset ilman omavastuuta. Vaihdon yhteydessä sen sijaan maksat vain omavastuuosuuden. Alta löydät suoria linkkejä vakuutusyhteistyökumppaneidemme sivuille!

Palvelu on ripeää ja ystävällistä!

Tuulilasin kiveniskemän korjaus sujuu nopeasti - jopa odottaessasi! Keskimäärin korjaukseen kuluu 10-20 minuuttia aikaa, minkä jälkeen auto on valmis liikenteeseen ilman varoaikoja. Aika korjaukseen kannattaa varata heti vahingon tapahduttua. Meillä ei murahdella ja voivotella, vaan toimitaan! Onnistuneen lopputuloksen takaavat parhaat laitteet, oikeat aineet, ammattitaito ja kokemus lasikorjauksista vuodesta 1987 asti.

Suosittele meitä

  • Nordglass
  • Saint-Gobain Sekurit
  • AGC
  • Pilkington
  • Sika

  • Sika