Kiinteistökalvot Hamina – Autolasipaja

Tarvitsetko auringonsuojakalvoja tai turvakalvoja rakennuksiin?

Kiinteistökalvot Haminassa tekee Autolasipaja. Tuotevalikoimamme sisältää auringonsuojakalvot, jotka suojaavat liialliselta auringonvalolta, sekä lasia vahvistavat turvakalvot suojaamaan rakennuksen lasipinta-alaa kaikenlaisiin kohteisiin.

Auringonsuojakalvot – viilentävät aurinkosuojat

Vaikka luonnonvalo antaa lisää puhtia, kolikolla on myös kääntöpuolensa. Luonnollinen auringonvalo voi aiheuttaa myös liiallista kuumuutta ja lämpöpisteitä, jotka tekevät olon epämukavaksi. Oikeanlaiset auringonsuojakalvot voivat laskea huoneen lämpötilaa jopa yli kymmenen astetta! Auringonsuojakalvot säästävät energiaa vähentämällä ilmastoinnin tarvetta ja ne myös estävät lämmönhukkaa heijastamalla lämpöenergiaa takaisin sisätiloihin.

Lisää työviihtyvyyttä

SOLAR SCREEN -kalvot pysäyttävät jopa 79% aurinkoenergiasta. Auringonsuojakalvot tasoittavat huoneen lämpötilaa ja lisäävät sekä työntekijöiden että asiakkaiden mukavuutta.

SOLAR SCREEN -kalvot estävät lähes täysin (99%) haitallisten UVA- ja UVB-säteiden pääsyn lasin lävitse. Auringonsuojakalvot vähentävät myös heijastuksia, mikä parantaa näyttöpäätteiden luettavuutta ja vähentää silmien rasitusta.

Turvakalvot – suojaa sirpaleilta

Vakavat sääolosuhteet, murrot ja vandalismi uhkaavat omaisuuttamme ja turvallisuuttamme yhä useammin. Turvaluokitukset täyttävät SOLAR SCREEN Security -turvakalvot ovat tärkeä lisävaruste rakennuksiin. Turvakalvot vahvistavat lasia, jolloin lasin pinta kestää paremmin painetta. Mitä paksumpi kalvo, sitä vaikeampaa lasia on rikkoa. Turvakalvo toimiikin hyvin myös murtovarkauksia vastaan. Lisäksi kalvo suojaa ihmisiä ja tilan sisustusta lentäviltä sirpaleilta. SOLAR SCREEN Security -kalvot on suunniteltu erityisesti vaimentamaan iskuja ja pitämään sirpaleet paikoillaan. Ne ehkäisevät myös tuotantokatkoksia, joissa lasinsirpaleet voivat aiheuttaa todellisen uhan tuotannolle ja asiakkaan terveydelle.

Suosittele meitä

Solar Screen